• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Perfusia L'arginine

För torra slemhinnor och optimalt blodflöde i hela kroppen. För både män och kvinnor.

 
539 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Perfusia SR från Thorne är ett kosttillskott utvecklat för att passa både män och kvinnor. Innehåller endast den renaste aminosyran L-arginin med fördröjd utsöndring för att bidra till förbättrade blodnivåer av L-arginin över hela dygnet. L-argininet hjälper de vaskulära endoteliala cellernas produktion av kväveoxid.

När tillräckligt med L-arginin finns i kroppen kan artärerna slappna av så att de kan främja optimalt blodflöde. Det ökade blodflödet ökar i sin tur sekretproduktionen i underlivet och minskar besvär så som torra och sköra slemhinnor. Dessutom ger det optimala blodflödet i kroppen lättare erektion för både kvinna och man vid intima stunder.

Volym Rekommenderad dos är 2 kapslar 2 ggr / dag.
Egenskaper Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn.
Innehållsdeklaration L-arginin, L-leucin, Time-Sorb, kapsel av hydroxipropylmetylcellulosa (från barrträd), kiseldioxid (fyllnadsmedel). Innehåll per 2 kapslar: L-arginin* 1 g, L-leucin 15 mg. L-arginin sammansatt med Time-Sorb® – en form för tidfördröjd utsöndring.