• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Soraya II Lila

Sinnlig njutning i lyxförpackning. Dubbelverkande vibrator i en klass för sig.

 
2 099 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Soraya II omdefinierar begreppet total njutning med en touch av lyx. En elegant vibrator som ger dig en dubbelverkande stimulans på en helt ny nivå med perfekt kombination av kraft och precision, utan några kompromisser.

Vibratorn stimulerar klitoris och G-punkten samtidigt och du får uppleva intensiv intimitet och häftig njutning som gör att du bara vill uppleva mer. Dessutom har Soraya II djupgående och tysta vibrationer i Lelos klassiskt höga kvalitet. Den erbjuder även en dubbelverkande smidig och flexibel stimulering.

Den ergonomiska, lätt böjda staven är anpassad efter kvinnans anatomi. Den del som vibrerar mot klitoris är både följsam och böjlig så att du enkelt ska kunna anpassa den och hitta rätt vinkel för just dig. Och för att enklare stimulera G-punkten på bästa sätt så har den en lite bredare ände och skulpterad topp. 

Garanti 1 år.
Egenskaper Tystlåten. Med 12 vibrationsnivåer och 12 vibrationsmönster. Reselås: Håll "+" och "-" intryckt i 3 sekunder. Uppladdningsbart (USB-sladd ingår). Vattentät.
Mått Längd: 22 cm, varav 12 cm kan föras in. Diameter: 3 cm.
Material Sammetslent silikon med glansiga detaljer i ABS-plast