• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Spicy (30 ml)

Orientalisk feromonparfym som ökar din attraktion och lockar till sig andra. Med en kryddig ton av mexikansk choklad och vit mysk öppnar den upp för en värld fylld av hetta och njutning.

 
349 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Spicy är en parfym med feromoner som ökar din attraktion och lockar till sig andra. Frestande, nästan lite djärv parfym i en vacker glasflaska med kristallformad topp och en liten rosett. En orientalisk och blommig doft med en kryddig ton av mexikansk choklad och vit mysk. 

Feromoner är särskilda doftsignaler som vi människor utsöndrar för att attrahera andra. Och precis som djuren doftar vi oss fram till en tänkbar partner. Men de flesta av oss tvättar bort de naturliga feromonerna med regelbunden duschning, dövar dem med krämer och oljor mm, vilket eliminerar mycket av utsöndringen och vartefter den naturliga produktionen av de egna feromonerna minskar successivt. Med hjälp av Spicy kan du sätta fart på dina egna feromoner igen och förstärka dem.

Feromonparfymen Spicy har toppnoter av jasmin, gardenia, ylang-ylang, bergamot, citron, mandarin, svart vinbär och tryffel. Mittnoter av kryddor, latus, orkidé, gardenia, jasmin och ylang-ylang. Och med basnoter av vetiver, sandelträ, patchouli, ambra, rökelse, vanilj, mexikansk choklad och vit mysk.

Volym 30 ml.
Egenskaper Feromonparfym med en orientalisk och blommig komplex doft med en kryddig ton av mexikansk choklad och vit mysk. Glasflaska i elegant ask.