• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Wim Klarblå

Bekväm, kraftfull och fullständigt skräddarsydd massagestav för att tillfredsställa dina innersta önskningar och behov.

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Wim är något helt utöver det vanliga! Med massagestaven Wim får du en djup och förförisk upplevelse. Wim har en kraftfull motor med en djup och mullrande intensitet i olika hastigheter, från de mest skonsamma till de mer kraftfulla.

Förlora dig själv i den sensuella förtrollningen av stimulans. Här har du en inkörsport till en värld av njutning och lustfyllt äventyr som kommer ta med dig på en resa genom dina innersta lustar.

Det flexibla rundade huvudet har sidor med räfflad textur och en slät och mjuk topp. Känslan när du växlar mellan dem kan liknas vid en förförisk dans över din hud där du väcker dina sinnen till liv och för dig själv till extasens gränser. Du anpassar vibrationerna enkelt efter dina önskemål med bara några enkla knapptryckningar. 

Handtaget är ergonomiskt och ger dig därför ett bra grepp. Avancerad teknologi hindrar vibrationen från att sprida sig till handtaget, vilket gör den behaglig att hålla i och du kan helt fokusera på din njutning.

 

Allt detta sammantaget gör din Wim till den perfekta följeslagaren. Antingen väljer du att använda den för avslappnande kroppsmassage där staven kan lindra spänningar och ömma muskler eller så ger du dig själv eller din partner sensuell punktstimulering där du eller ni tillsammans kan utforska era erogena zoner.

Välj mellan fem olika hastigheter och tre olika vibrationsmönster för att skapa din egen personliga symfoni av välbehag. Genom att enkelt trycka på knapparna + /- kan du justera både vibrationens intensitet och hastighet. Dessutom låter den dig att finjustera upplevelsen genom att du enkelt håller ner en av knapparna.

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Vibrerande och stänksäker massagestav. 5 hastigheter och 3 olika vibrationsmönster. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (adapter köpes separat).
Mått
Material Kroppssäkert silikon,
Vikt 462 g