• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Liberty Ljuslila

Lufttrycksvibratorn som ger dig en enastående lustkänsla var du än befinner dig. Med sin diskreta snygga design är den smidig att ta med i väskan när du är på resande fot.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Womanizer Liberty lyfter dina orgasmer till helt nya höjder med hjälp av lufttrycksstimulans. Enkel att ta med sig och lätt att använda. 

Det unika med Liberty är dess smidiga och stilrena design, perfekt som resesällskap. Liberty har sex olika intensitetsnivåer och med mjuka pulserande massagevågor når stimulansen nervändarna runt klitoris och ökar blodcirkulationen med ökad känsel och orgasm som följd.

Liberty är uppladdningsbar och 100% vattentät så det går bra att ta med in i duschen för en skön stund. Den levereras med ett extra munstycke i en större storlek för den som föredrar det. Medföljer gör även en micro USB-laddare


Samtliga versioner av Womanizers har korats som den bästa produkten "Bäst i Test" i ett flertal tidningar. 

Användning: Placera det mjuka silkeslena munstycket över klitoris eller lite vid sidan om, du kan med fördel flytta runt lite för att hitta dina njutningspunkter. Variera mellan de olika intensiteterna för att hitta den perfekta stimulansen för dig.

 

- Orgasmgaranti
- 6 nivåer av styrka på stimulansen
- Världsunik klitorisstimulans
- Beröringsfri stimulation
- En enastående lustkänsla
- Nätadapter ingår ej. Använd mobil laddare
- Uppladdningsbar

Bruksanvisning på engelska, tyska och en mindre del på svenska.

Egenskaper Världsunik luftstimulerande teknologi. 6 nivåer av styrka. Diskret och stilren design. Vattentät. Uppladdningsbar.
Mått B: 5,5 cm L: 10,4 cm
Material Silikon. ABS Plast