• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Liberty II Sage

Lufttrycksvibratorn som ger dig en enastående lustkänsla var du än befinner dig. Med sin diskreta snygga design är den smidig att ta med i väskan när du är på resande fot.

 
1 199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Liberty II lufttrycksvibrator lyfter dina orgasmer till helt nya höjder med hjälp av lufttrycksstimulans. Enkel att ta med sig och lätt att använda. 

Det är genom kittlande tryckvågor och omslutande sugeffekt som Liberty II ger dig underbar njutning på en helt annan nivå. Det unika med lufttrycksvibratorn är just att den omsluter hela klitoris och ger stimulans genom lufttryck som ger en enastående lustkänsla. Liberty har 8 olika intensitetslägen, och med mjukt pulserande luftvågor når stimulansen nervtrådarna runt klitoris och ökar blodcirkulationen med ökad känsel och orgasm som följd.

Placera det mjuka silkeslena munstycket över klitoris eller lite vid sidan om. Du kan med fördel flytta runt lite för att hitta dina njutningspunkter och variera mellan olika intensitetslägen för att hitta den perfekta stimulansen för dig. Eller varför inte ta med den in i duschen för en skön stund?

Lufttrycksvibratorn Liberty II levereras med ett extra munstycke i en större storlek för den som föredrar det. Medföljer gör även en magnetisk USB-kabel för uppladdning. Liten och smidig och därför även perfekt för dig som vill ha resesällskap. 

Samtliga versioner av Womanizers lufttrycksvibratorer har korats som den bästa produkten i kategorin "Bäst i Test" i ett flertal tidningar. 

 

Garanti 1 år
Egenskaper Världsunik luftstimulerande teknologi. 8 nivåer av styrka. Diskret och stilren design. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (adapter köpes separat). Vattentät.
Mått Bredd: 5,5 cm. Längd: 10,4 cm.
Material Silikon. ABS Plast.