• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Aleah Care Oljebaserad intimkräm

Ge dig själv den omtänksamhet du förtjänar och prioritera din underlivshälsa med omtanke. Aleah Cares naturliga intimvårdskräm är formulerad med största omsorg och med högsta kvalitet i åtanke.

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Aleah Care Oljebaserad Intimkräm levererar en sublim kombination av lugnande och återfuktande egenskaper för dig som upplever torrhet och irritation i underlivet. Det är en skonsam och mjukgörande intimvårdskräm berikad med fyra högkvalitativa kallpressade vegetabiliska oljor, varav den näringsrika ricinoljan är en. Allt detta ger krämen sina unika vårdande egenskaper med långvarig och effektiv återfuktning och lindring vid ömhet.

Den milda och silkeslena formulan gör att Aleah Care Oljebaserad Intimkräm är särskilt lämplig för dig med extra känslig hud eller som lider av smärtkänsliga slemhinnor, t.ex. vid vulvodyni som ofta ger intensiv smärta vid omslutande sex. Krämen är kliniskt testad och godkänd av medicinsk expert.

Aleah Care Oljebaserad Intimkräm kan med fördel användas under dusch eller bad. 

Pumpflaskan är försedd med en praktisk och lufttät vakuumpump, vilket underlättar doseringen av intimvårdskrämen och ser till att inga rester lämnas kvar i flaskan. Dessutom skyddas innehållet i flaskan mot syre, ljus och bakterier genom det vakuum som skapas, vilket inte bara motverkar missfärgning utan även förlänger hållbarheten.  

Pumpflaskan kan du lämna in vid återvinningsstationen. Den är tillverkad av sockerrör (bioplast) och nedbrytbar.

Tips: Pumpa långsamt och upprepade gånger före första användningen för att aktivera vakuumpumpen.

Volym 75 ml.
Egenskaper Naturlig intimvårdskräm rik på vegetabiliska oljor och framställd med enbart naturliga råvaror och Med återfuktande och lindrande egenskaper tack vare sitt skonsamma innehåll.. Vegansk
Innehållsdeklaration Solrosolja, kokosolja, Ricinolja, Bivvax, Sheasmör, Tocopheryl acetate, Rosmarinantioxidant,
Vikt 109 g