• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Blue Flip Orb

Lustfylld intimmassage för ökad njutning och orgasm. Den klassiska timglasformen ger dig ett bra grepp och fungerar lika bra i duschen eller badkaret.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Blue Flip Orb, från det välansedda japanska märket Tenga, är en timglasformad onaniprodukt med en helt ny och mycket spännande simuleringsteknik. En teknik som leder till magisk njutning för dig som man.

Insidan pryds av små fasta kulor som varsamt masserar din penis när den försiktigt förs i en in- och utgående rörelse. Kulorna omges av en räfflad textur och ett mjukt material som tillsammans ger en kraftfullare stimulering och förhöjer upplevelsen ytterligare.

Blue Flip Orb har en ergonomisk form och greppvänlig design som gör att den ligger fint i din hand. Genom att trycka på de flexibla plattorna som pryder utsidan skapar du en stramare och mer sugande känsla och du kan uppnå en intensivare känsla.

Blue Flip Orb är vattentät och passar med fördel att ta med sig i duschen för en skön stund.  

För att applicera glidmedel inuti så behöver du avlägsna locket från öppningen och öppna produkten. Stäng därefter produkten och placera locket i andra änden så den hålls stängd. Nu är det bara att sätta igång!

 

Egenskaper Vattentät. Förvaringsstativ och 2 x 10 ml vattenbaserat glidmedel från Tenga medföljer.
Mått Längd: 17,8 cm. Yttre bredd: 8 cm. Inre djup: ca. 16 cm. Inre diameter: 1,3 cm (töjbar).
Material ABS-plast, PC och elastomer.