• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Black Flip Orb Strong

Lustfylld intimmassage för ökad njutning och orgasm. Timglasformen ger dig ett bra grepp och fungerar lika bra i duschen eller badkaret.

 
1 129 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Black Flip Orb Strong är en timglasformad onaniprodukt i futuristisk design med en sensationell simuleringsteknik. En teknik som leder till magisk njutning för dig som man.

Insidan pryds av små fasta kulor som varsamt masserar din penis när den försiktigt förs i en in- och utgående rörelse. Kulorna omges av en räfflad textur och ett mjukt material som tillsammans ger en kraftfullare stimulering och förhöjer upplevelsen ytterligare. Dessutom kan det skapas ett sugande vakuum. 

Black Flip Orb har en ergonomisk form och greppvänlig design som gör att den ligger fint i din hand. Genom att trycka på de flexibla plattorna som pryder utsidan skapar du en stramare och mer sugande känsla och du kan uppnå en intensivare känsla.

Black Flip Orb är vattentät och passar med fördel att ta med sig i duschen för en skön stund.  

För att applicera glidmedel inuti så behöver du avlägsna locket från öppningen och öppna produkten. Stäng därefter produkten och placera locket i andra änden så den hålls stängd. Nu är det bara att sätta igång!

Egenskaper Onaniprodukt för intimmassage. Vattentät. Förvaringsstativ och 2 x 10 ml vattenbaserat glidmedel medföljer.
Mått Total längd: 17,8 cm. Yttre bredd: 8 cm. Diameter: 3,5 cm. Inre djup: cirka 14 cm. Inre diameter: 1,3 cm (töjbar).
Material PP, PS, PE, TPE, Elastomer.
Vikt 498 g