• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

BNaughty Classic Rosa

Härlig fjärrstyrd äggvibrator för spännande och eggande lekar tillsammans med din partner. Eller varför inte utforska dig själv på solokvist?

 
379 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

B Naughty Classic är en fint formad och len äggvibrator. Den trådlösa fjärrkontrollen ger dig möjlighet att tillsammans med din partner utforska din njutning. Härligt vibrerande och tystgående för spännande stunder tillsammans utan att någon märker det. Eller så väljer du att använda den på solokvist.  

Äggvibratorn har en perfekt form med en ögla som gör den enkel att både föra in och avlägsna.

Fjärrkontrollen har en av/på-knapp som även låter dig eller din partner på ett enkelt sätt justera vibrationerna med fem olika vibrationslägen. Knappen lyser upp vid användning, något som underlättar om du eller ni tillsammans vill använda den i total mörker.

Eller varför inte ta med den in i duschen för härligt våta lekar tillsammans. Själva ägget är vattentätt men tänk på att skruva åt batterilocket ordentligt och att fjärrkontrollen alltid hålls torr. 

Denna produkt ingår i Åsa Kullbergs Dearmoreringskurs.  

Egenskaper 6 vibrationslägen. Trådlös fjärrkontroll. Vattentät, men inte fjärrkontrollen så undvik vattenkontakt med den. Batteridriven, 4 x AAA (LR3) som köps separat.
Mått Längd: 7,6 cm. Diameter på ägget: 2,5 cm.
Material Slät, silkeslent 100% kroppssäkert ABS med ett icke-poröst PU-lager.