• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Moxie Mintgrön

Klicka dig till en orgasm var du än befinner dig i världen. Smidigt, enkelt och häftigt med trosvibratorn Moxie.

 
1 599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Moxie är en elegant och diskret trosvibrator. Det unika med den lilla men ack så effektiva vibratorn är att du kan fästa den med en magnet i trosan. Moxie stimulerar sedan din mest erogena zon, nämligen klitoris som består av cirka 8.000 nervtrådar.

Moxie styrs med hjälp av en fjärrkontroll och sitter fint inuti trosan. Den funktionella designen gör att den håller sig på plats vare sig du sitter, ligger, står eller går. Hemligheten är nämligen en glidbeständig magnet som håller vibratorn på plats när du rör dig. Det gör att du och din partner kan fokusera på varandras njutning och inget annat!

Vibratorn är även mycket tystgående och gjord av silkeslen, kroppssäker silikon. Dessutom är den ytterst diskret tack vare den smala formen. Så du behöver inte oroa dig för att någon ska märka att du har den på dig - om du inte själv vill avslöja det förstås. Perfekt för dig som vill ha det där lilla extra pirret i vardagen!

Med hjälp av We-Vibe Connect-appen kan Moxie styras från din eller din partners smartphone där ni kan skapa egna vibrationsmönster, spara vibrationsprogram och skapa spellistor och mycket mer.

Den är även 100% vattentät och är därför perfekt i duschen och eller i badet. 

Garanti 1 år.
Egenskaper 10 förprogrammerade vibrationslägen. Möjlighet till individuella vibrationslägen via mobil-app (iOS/Android). Uppladdningsbar via medöljande USB-kabel. Fjärrkontroll inkluderar lithium-batteri. Vattentät..
Mått Längd: 9,2 cm. Omkrets: 6,4 cm x 3,6 cm.
Material Silkeslen kroppsäker silikon.