• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Moxie

Klicka dig till en orgasm var du än befinner dig i världen! Moxie är en elegant och diskret vibrator från välkända We Vibe.

 
1 298 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Klicka dig till en orgasm var du än befinner dig i världen!

Moxie är en elegant och diskret vibrator från välkända We Vibe. Det unika med Moxie är att du kan fästa den med en magnet i trosan, se bild nedan

Moxie

Moxie stimulerar sedan din mest erogena zon nämligen klitoris som består av 8000 nervtrådar.

Den är även handsfree vilket är toppen då den sitter bra på plats vare sig du sitter, ligger, står eller går. Vilket leder till att du och din partner kan fokusera på varandras njutning och inget annat!

Vibratorn är även mycket tystgående och är gjord av silkeslen, kroppssäker silikon, med en glid beständig magnet som håller vibratorn på plats när du rör dig.

Den smala designen är osynlig under dina kläder så du behöver inte oroa dig för att någon ska märka att du har den på dig - om du inte själv vill avslöja det. Perfekt för dig som vill ha det där lilla extra!

Med hjälp av We-Vibe Connect-appen kan du styra från din smartphone och skapa egna vibrationsmönster, spara vibrationsprogram och skapa spellistor och mycket mera.

vibartionsmönster

Den är även 100% vattentät och är därför perfekt för lekar i duschen och eller i badet. 

Denna modell har fått betydligt snabbare laddningstid och laddar fullt på endast 1,5 timmar!

 

Egenskaper 10 förprogrammerade vibrationslägen. Möjlighet till individuella vibrationslägen via mobil-app (iOS/Android). Uppladdningsbar via medöljande USB-kabel. Fjärrkontroll inkluderar lithium-batteri. Vattentät.
Mått Längd: 9,2 cm. Omkrets: 6,4 x 3,6 cm.
Material Härligt len silikon.