• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Chorus Korall

Njut av den ultimata och mest intuitiva parvibratorn med justerbar passform, beröringskänslig kontroll och fjärrstyrda vibrationer.

 
2 199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Chorus är en flexibel vibrator med både touchkontroll och personliga inställningar, vilket gör den till den mest avancerade och intuitiva parvibratorn på marknaden. Den kroppsnära och justerbara passformen är gjord för att ge en enastående stimulans mot både G-punkten och klitoris.

Chorus har en ställbar kropp med två justerbara leder som gör att du kan vinkla den själv för bästa passform. Fördelen är att du då får en mer preciserad stimulans samtidigt som den stannar på plats, utan att du behöver hålla kvar den med händerna. Den smalare delen förs in i slidan, så att vibrationer och den räfflade ytan kan massera G-punkten samtidigt som din partner vid omslutande samlag kan tränga in och därmed ta del av den extra stimulansen. Den utvändiga delen lägger sig på plats mot klitorisområdet, och även här bjuds det på härligt djupgående vibrationer.

Med hjälp av knapparna på fjärrkontrollen kan du utforska de sköna vibrationerna. Du kan välja mellan 10 olika vibrationslägen eller så testar du den smarta Squeese Control-funktionen som ger dig och din partner den exakta vibration som ni önskar vid exakt rätt tillfälle. Den reagerar nämligen på kontakt och beröring. Så ju hårdare du trycker eller klämmer om, desto kraftigare blir vibrationerna. Utforska er fram till rätt nivå.  

Pröva även appen We-Connect som du laddar ner gratis till din mobiltelefon. Här kan du och din partner experimentera med de unika funktionerna som enkelt aktiveras i appen så som skräddarsydda vibrationsmönster, kontakt via röst, chatt eller video och andra funktioner som möjliggör intimitet på distans.

Chorus levereras i en smakfullt designad förpackning. Utöver själva vibratorn medföljer en fjärrkontroll, en laddningsstation och en USB-kabel, användarguiden och en provpåse med 2 ml vattenbaserat glidmedel. 

Garanti 1 år.
Egenskaper 10 olika vibrationslägen. Appstyrd och med fjärrkontroll. Lätt Räfflad ytstruktur. Vattentät. Stor flexibilitet. Squeese Control-funktion. Uppladdningsbar via USB-kabel som medföljer.
Mått Chorus: 7,8 cm x 3,3 cm x 4,35 cm. Penetrerande längd: 7 cm.
Mått Fjärrkontroll: 3,7 cmx 9,6 cm. Laddningsfodral: 9,1 cm x 5,7 cm x 1,04 cm.
Material Silkeslent och högkvalitativt kroppssäkert silikon. Fri från BPA, ftalater och latex. 
Vikt 69 g