• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Ida Wave Parvibrator Korall

Ge dig hän för dubbel njutning och känn de djupgående vibrationerna både på insidan och utsidan av din kropp. App-styrd för utökad njutning även på distans.

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Den lyxiga parvibratorn Ida Wave är den ultimata vibratorn för dig och din partner där du kan bära den under hela samlaget och givetvis fungerar Ida Wave lika bra när du är på solokvist. 

Ida Wave har en design som passar alla kroppsformer perfekt och erbjuder dig en skön och spännande dubbelstimulering med hjälp av två kraftfulla motorer. Medan den invändiga delen stimulerar din G-punkt med roterande rörelser på ett underbart skönt sätt får din klitoris djupgående njutningsfull stimulans från den vibrerande externa delen. 

Till Ida Wave finns en tillhörande app där du enkelt kan välja och utforska de olika vibrationsprogrammen och låta vibratorn leda dig till klimax på en helt ny nivå. Eller varför inte pröva att lämna över kontrollen till din partner och ge dig hän, även på distans, och njuta av nära intimitet på långt avstånd?

Du kan även ta med Ida Wave i badet och uppleva en lustfylld stund när du badar då vibratorn är vattentät. 

Finns i två färger. 

Garanti 1 år.
Egenskaper 4 vibrationsmönster (kan konfigureras till 10 med hjälp av tillhörande app) och en rotationshastighet. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel som medföljer (adapter köpes separat). Laddtid: 2h, användningstid: upp till 2h. Vattentät.
Mått Längd: 10 cm (8,5 cm införbar). Diameter: Upp till 2,8 cm. Klitorisvibratordelens längd: 5 cm och diameter: Upp till 5,5 cm.
Material Sammetslent kroppssäkert silikon, ABS-plast.