• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Cobra II Svart

Penis- och ollonvibratorns Ferrari. För dig som vill ha kraftfulla vibrationer och effektiv stimulering paketerad i riktigt snygg design.

 
1 729 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Ännu en gång har Fun Factory lyckats med att utveckla en penis- och ollonvibrator med kraftfulla vibrationer och effektiv stimulering i en snygg design.

Cobra II har hela 11 vibrationsprogram och stimulerar dina 4000 nervtrådar (penis/ollon) på ett sätt som kan ta dig till en njutningsfull orgasm på ett ögonblick.

Vår rekommendation är att du använder ett vattenbaserat glidmedel när du för in din penis för att få bästa njutning. Du kan även samtidigt använda dig av en penisring (utan vibration) som du sätter vid penisroten. Kombinationen av dessa tre saker gör njutningen ännu kraftfullare.

Cobra II är ergonomiskt utformad för att kunna kontrolleras med bara en hand medan du ligger ner, sitter eller står upp. Vibratorn har tillverkats av medicinsk silikon och är därför väldigt behaglig att använda.

Fun Factory Cobra II är vattentät och sist men inte minst den är uppladdningsbar så därför behöver du aldrig tänka på nya batterier.

Garanti 1 år.
Egenskaper 11 vibrationsprogram. 100% vattentätt. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel. Stimulerar ollonet, även undersidan som är mest känslig. Enkel hantering med touchknappar. Ergonomisk och lätt att hålla med en hand.
Mått Yttre mått: 14,7 cm. Inre längd: 8 cm. Inre omkrets: 4,3 cm.
Material Hölje i ABS-plast. Inre del i mjuk silikon.