• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Pivot penisring

Vibrerande penisring med härlig stretch och skön passform som dessutom ger delad njutning vid samlag. Styrs även via We-Connect appen.

 
1 099 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Pivot är en stilren penisring som ger en kraftigare och mer långvarig erektion när den träs runt penisroten. Det underbara med den här penisringen är att den även ger klitoris en härlig stimulans i samband med omslutande samlag.

Med sina tio kraftiga vibrationslägen som går på djupet förhöjer Pivot njutningen för båda parter och ni får glädje av vibrationerna tillsammans. Här har ni ändlösa möjligheter att anpassa upplevelsen efter era behov och uppleva delad njutning på en ny nivå.  

Pivot är tillverkad i högkvalitativ mjuk silikon som känns skön mot huden. Elasticiteten i silikonet gör att penisringen är enkel att trä på, sitter stabilt och behaglig att bära samtidigt som den stramar åt på ett bra sätt. Pivot är vattentät och kan med fördel användas i badet och enkel att rengöra. 

Ladda dessutom ner den kostnadsfria appen We-Connect och håll kontakten med varandra oavsett vilken distans det är mellan er. På så sätt kan Pivot fjärrstyras och du ger din partner kontroll över din njutning när ni är ifrån varandra. Eller så använder ni appen när ni är tillsammans för att skräddarsy upplevelsen tillsammans.  

Förutom Pivot-penisring innehåller förpackningen även en USB-kabel, en instruktion och illustrerad manual på flera språk samt en provpåse (2 ml) med glidmedel.

Garanti 1 år.
Egenskaper Vibrerande penisring som vid samlag även ger klitorisstimulans för delad njutning. Komfortabel design och töjbar för bästa passform. Uppladdningsbar via USB-kabel och varnar vid låg nivå. Vattentät. Appstyrd. Pistill ansvarar inte för din användning av appen. 
Mått Invändig diameter (töjbar): 2,8 cm. Övriga dimensioner: 3,1 cm x 7,1 cm.
Material Midnattsblå kroppssäker silikon, fri från ftalater, BPA och latex