• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

ON Orgasmolja Ultra

Känslighetsoljan som ger en naturlig stimuleringseffekt som inte liknar något annat preparat. Ger en varm och kittlande känsla när den appliceras och endast ett par droppar räcker.

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Tusentals har provat ON Sensuva orgasmgel med fantastisk effekt! Många har beskrivit effekten av produkten som att orgasmen kommer snabbare, med längre livslängd och mer frekvent. Vissa kvinnor har beskrivit detta som en "nivå 3" orgasm, som de inte har upplevts tidigare. ON Orginal är första utgåvan av känseloljan. För den som vill ha en ännu starkare effekt finns nu även On Ultra med 30% starkare effekt. 

Applicera 1-2 droppar och massera försiktigt på din klitoris, undvik kontakt med urinröret. Efter ett par minuter känner du en värmande känsla följt av pirrande stimulans som pulserar härligt - och som varar upp till 45 minuter. Applicera efter behov.

Med rekommendationen 1-2 droppar så räcker flaskan till ca 50 gånger pirrig njutning.

ON är tillverkad på naturliga, botaniska ingredienser och  eteriska oljor för att skapa en säker och naturlig stimuleringseffekt som inte liknar något annat känt preparat.

Inga färgämnen, parfymer eller hårda konserveringsmedel.

Volym 5 ml. Räcker till cirka 50 applikationer.
Innehållsdeklaration Sötmandelolja, kanel, Naturliga tokoferoler (vitamin E), kiseldioxid, Phenoxyethanol och Ethylhexyglycerin och rosmarinolja.