• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Parvati

Doftoljan Parvati har fått sitt namn från Uthållighetens gudinna i den indiska mytologin och står för trygghet och lugn. Oljan har en söt doft av förförisk vanilj och bärnsten tillsammans med sötmandel och en uns av rosmarin.

 
529 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Parfymoljorna från The Goddess Line bär alla indiska gudinnenamn och som med sin unika doftkollektion har varit en mycket populär doftserie hos Pistill sedan butiken öppnade 2005. 

Parfymoljorna är tillverkade av naturliga och eteriska oljor, utan varken alkohol eller vatten som tillsats, och innehåller endast naturliga doftaromer. De är därför mycket skonsamma mot huden och vi rekommenderar även dem till personer som är känsliga för starka dofter. Det här är verkligen ett hälsosamt alternativ till de syntetiska parfymerna som finns på marknaden idag.

Varje parfymolja i serien har en genomtänkt doft med terapeutisk effekt. Parvati, uthållighetens gudinna, står för trygghet och lugn, och har en söt doft av vanilj och bärnsten tillsammans med sötmandel och en uns rosmarin.

I övrigt består doftkollektionen av följande gudinnor: Durga - Styrkans gudinna, Lakshmi - Överflödets gudinna, Athena - Vishetens gudinna, Saraswati - Kreativitetens gudinna och Isis - Pånyttfödelsens gudinna.

 

 

 

Volym 9 ml
Egenskaper Naturlig doft för huden utan syntetiska tillsatser.Glasflaska med rollon-applicator. Kan med fördel användas i aromterapi för lindring av stress, sömnlöshet, ångest, trötthet och rastlöshet.
Innehållsdeklaration Gjord på mandelolja, kokosolja, jojobaolja och eteriska oljor. Inget vatten eller alkohol tillsatt.