• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Parvati

Doftoljan Parvati har fått sitt namn från Uthållighetens gudinna i den indiska mytologin och står för trygghet och lugn. Oljan har en söt doft av förförisk vanilj och bärnsten tillsammans med sötmandel och en uns av rosmarin.

 
629 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Parfymoljorna från The Goddess Line bär alla indiska gudinnenamn. Med sin unika doftkollektion har The Goddess Line varit en mycket populär doftserie hos Pistill sedan butiken öppnade 2005.

Parfymoljorna är tillverkade av naturliga, eteriska oljor, utan alkohol eller vatten, och innehåller endast naturliga doftaromer. De är därför mycket skonsamma mot huden och vi rekommenderar även dem till personer som är känsliga för starka dofter. Dessutom så är de enkla att appicera tack vare flaskans roll-on applikator. 

Det här är verkligen ett hälsosamt alternativ till de syntetiska parfymerna som finns på marknaden idag.

Varje parfymolja i serien har en genomtänkt doft med terapeutisk effekt. Parvati, uthållighetens gudinna, står för trygghet och lugn, och har en söt doft av vanilj och bärnsten tillsammans med sötmandel och en uns rosmarin.

I övrigt består doftkollektionen av följande gudinnor: Durga - Styrkans gudinna, Lakshmi - Överflödets gudinna, Athena - Vishetens gudinna, Saraswati - Kreativitetens gudinna och Isis - Pånyttfödelsens gudinna.

 

 

 

Volym 9 ml
Egenskaper Naturlig doft för huden utan syntetiska tillsatser.Glasflaska med rollon-applicator. Kan med fördel användas i aromterapi för lindring av stress, sömnlöshet, ångest, trötthet och rastlöshet.
Innehållsdeklaration Gjord på mandelolja, kokosolja, jojobaolja och eteriska oljor. Inget vatten eller alkohol tillsatt.