• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Dame Wand Lavendelblå

Massagestav som kan användas på kroppens många olika erogena zoner, ensam eller tillsammans med din partner. Njutningsfullt och sensuellt.

 
1 799 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En underbart lyxig massagestav som med hjälp av sina kraftfulla vibrationer hjälper din kropp att släppa både spänningar och stress. Designen andas elegans och med hjälp av den djupgående vibrationen är den perfekt för skön och effektiv kroppsmassage som aktiverar må-bra-hormonet oxytocin, lyckohormonet som brukar kallas för kroppens eget morfin. 

Dame Wand har ett ergonomiskt handtag som ger full kontroll och en rundat huvud. Förutom en välgörande kroppsmassage kan Dame Wand även användas för en mer intim punktstimulans och fungerar perfekt för klitorisstimulans.

Oavsett om du använder den till en härlig helkroppsmassage, eller om du använder den för en mer intim punktstimulans, så kommer du garanterat njuta av dess djupgående vibrationer. 

Garanti 1 år.
Egenskaper Massagestav med ergonomiskt handtag. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (adapter köpes separat). 5 vibrationsmönster och 5 vibrationshastigheter,. Tystgående. Vattentät. Reselås. Förvaringspåse medföljer.
Mått Längd: 10.5 cm. 1.75 cm x 3.5 cm.
Material Medicinskt silikon med matt yta.
Vikt g