• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

F1s Developer´s kit

Penisstimulans utan motstycke tack vare Lelos unika och innovativa teknik som kombinerar vibrationer med en helt ny känsla, soniska tryckvågor.

 
1 789 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

F1s Developer´s kit från Lelo erbjuder dig som man en helt ny, alldeles fantastisk sexuell upplevelse. Med en kombination av vibrationer och soniska vågor stimulerar den din penis med sina dubbla motorer som tillsammans ger en mycket skön känsla.

Den soniska tekniken innebär att ljudvågor tränger djupt in i din penis istället för att bara kittla nervändarna på ytan. Du får en behaglig stimulans från alla håll samtidigt, vilket hjälper dig att uppnå en storslagen orgasm.  

F1s Developer´s kit är kopplad till en App som är lätt att använda och ger bra kontroll över vibrationerna. Du styr den lätt via din smartphone.

Designen är stilren och maskulin. Det hårda skalet i svart döljer ett mjukt silikonhylsa med en räfflad struktur på insidan. 

I paketet ingår en USB-kabel för uppladdning, en förvaringspåse i satin, en guide och instruktionsmanual samt en rengöringsspray.

 

Egenskaper App-ansluten. Fullt vattensäker och uppladdningsbar. USB-kabel medföljer. Lätt att hålla ren. 
Mått 14,3 cm x F 7,1 cm. Införbar längd: 11 cm
Material Kroppssäkert silikon, ABS, Aluminiumlegering.