• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

F1S V2X Röd

Penisstimulans utan motstycke tack vare Lelos unika och innovativa teknik som kombinerar vibrationer med en helt ny känsla, soniska tryckvågor.

 
2 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

F1s Developer´s kit från Lelo erbjuder dig som man en helt ny, alldeles fantastisk sexuell upplevelse. Med en kombination av vibrationer och soniska vågor stimulerar den din penis med sina dubbla motorer som tillsammans ger en mycket skön känsla.

Den soniska tekniken innebär att ljudvågor tränger djupt in i din penis istället för att bara kittla nervändarna på ytan. Du får en behaglig stimulans från alla håll samtidigt, vilket hjälper dig att uppnå en storslagen orgasm.  

Du har även möjlighet att "låsa" produkten i ditt favoritläge, på samma sätt som när man kopplar på bilens autopilot och vill hålla samma hastighet. Dessutom har du möjlighet att styra och kontrollera din njutning på ett enkelt och smidigt sätt via Lelos intuitiva app för smartphones som liknar instrumentpanelen på en Formel 1-bil.

Designen är stilren och maskulin. Det hårda skalet i svart döljer ett mjukt silikonhylsa med en räfflad struktur på insidan. 

Lelo är en av de mest välrenommerade i branschen och skapar regelbundet innovativa produkter av hög kvalitet. 

Egenskaper
Mått
Material