• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Ghost Svart

Förstärk och förhöj känslan vid din intimmassage. Smidig onaniprodukt som du enkelt kan ta med dig vart du än beger dig.

 
249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Ghost är en töjbar och vändbar onaniprodukt i silikon med två olika texturer. På ena sidan har du räfflor och på andra sidan har du knottror. Du får därmed två sidor som ger dig olika upplevelser och som båda på olika sätt ger ökad njutning vid intimmassage. 

Ghost träs enkelt över din penis och ger med sin elastisitet en förhöjd känsla vid egennjutning. Fyll med lite vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare känsla. 

Kan återanvändas enkelt genom att du vänder den ut och in och sköljer ur den med varmt vatten. Använd gärna en antibakteriell rengöring, förslagsvis rengöringsgelen från Aleah Care som är helt naturlig.

Fodralet gör att du kan lufttorka din Ghost stående.

Visste du att forskning visat att receptorer i huden på penis stimuleras och svarar särskilt bra på just tryck? När de stimuleras på rätt sätt ger det dig en helt ny intensiv njutningsupplevelse.

Egenskaper Vändbar onaniprodukt i stretchig silikon i två texturer. Skyddande lock för förvaring. Vattentät. Enkel att rengöra.
Mått Längd: 9,5 cm. Diameter: 3 cm. Omkrets: 9,4 cm. Djup: 9 cm. Inre diameter: 2,5 cm.
Material Kroppsäker mjuk silikon. ABS-plast.