• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Arcwave

Upplev en helt ny sensationell känsla med Arcwaves fokuserade lufttrycksteknik som ger en unik penisstimulans. Det här är männens motsvarighet till den hyllade Womanizern. Nu är det din tur att pröva det som alla kvinnor pratar om!

 
2 199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Nu kan även män få njuta av den populära lyfttryckstekniken och få ta del av en ny sorts orgasmupplevelse. Kraftigare och mer intensiv.

Arcwave jobbar med tryckvågor som skapar en sugande känsla. Den unika utformningen av produkten stimulerar de känsligaste nerverna på penisens huvud och kommer att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Tillsammans med luftvågorna masserarerar smarta beröringssensorer ditt penisskaft precis där det känns som allra bäst - mot penissträngen under ollonet. När det kombineras med den inre räfflade strukturen som masserar din penis kan du vara säker på att du får den ultimata onaniupplevelsen.

Det ligger ett gediget arbete bakom produktutvecklingen och fleråriga studier kring hur mäns njutningsnerver fungerar och på vilket sätt man kan skapa en produkt speciellt för dem. Detta avspeglas även i produktdesignen. 

Insidan är täckt med silkeslen silikon som känns särskilt naturtroget med ett härligt vattenbaserat glidmedel. Här finns även en sensor som aktiveras vid hudkontakt och själva munstycket som ger lufttryckspulseringarna finns längre in. Det är där du placerar ollonet för att få ta del av den stimulansen med hjälp av den berömda lufttryckstekniken.  

Hela produkten utstrålar kvalitet där minsta detalj är noga genomtänkt så som den smarta behållaren där du sätter din Arcwave när du inte använder. Den fungerar både som laddare och torkstation på en och samma gång.

Arcwave är helt vattentät och därmed enkel att hålla ren. Du vrider bara isär de två delarna så öppnar den sig. Vi rekommenderar Aleah Cares intimrengöring Clean. Skölj av med ljummet vatten för att sedan låta den lufttorka i sin behållare.

Garanti 1 år.
Egenskaper Uppladdningsbar via USB-kabel som medföljer. Vattentät. Kan även styras direkt från WeConnect-appen via bluetooth eller över internet. Färg: Svart.
Mått Längd: 15,4 cm. Diameter: 3,3 cm
Material CleanTech-silikon med hög densitet för extra skydd mot bakterier. Kroppssäker och allergivänlig. ABS-plast..