• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Iroha Tori

Mjuk, silkeslen och följsam vibrator från Iroha by Tenga med både kraftfulla härliga vibrationer och en unikt vadderad yta.

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Mjuk följsam vibrator från japanska Iroha by Tenga med kraftfulla vibrationer som ger en skönare upplevelse. 

Japanska Iroha by Tenga omdefinierar hur en vibrator ska se ut. Tori har en vackert böljande form och ligger som en liten fågel i din hand. Alla kanter på vibratorn är mjukt avrundade och bidrar också till att göra vibratorn oerhört effektiv.

Tori är gjord i en unikt silkeslen silikon med så kallad Soft Touch, vilket ger en underbart mjuk känsla. Den har fem hastigheter som kan kombineras med två vibrationsmönster i djupa vågor. Den avsmalnande toppen kan användas för att kittla och stimulera både klitoris och slidmynning. 

Självklart är din nya vän vattentät och följer gärna med i dusch eller bad (ner till en halv meter). Ett transparent etui för både laddning och förvaring kompletterar den stilfulla designen. 

Japanska Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har även vunnit flera priser. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval. 

Garanti 1 år.
Egenskaper 5 hastigheter och 2 vibrationsmönster. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapater köpes separat). Vattentät. Färg: Fuschia.
Mått Längd: 10,2 cm. Diameter: 4 cm -5 cm.
Material Silkeslen silikon med soft touch.