• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Isis

Doftoljan Isis har fått sitt namn från Pånyttfödelsens gudinna i den indiska mytologin och har en romantisk och feminin doft av ros och vita blommor.

 
629 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Parfymoljorna från The Goddess Line bär alla indiska gudinnenamn. Med sin unika doftkollektion har The Goddess Line varit en mycket populär doftserie hos Pistill sedan butiken öppnade 2005.

Parfymoljorna är tillverkade av naturliga, eteriska oljor, utan alkohol eller vatten, och innehåller endast naturliga doftaromer. De är därför mycket skonsamma mot huden och vi rekommenderar även dem till personer som är känsliga för starka dofter. Dessutom så är de enkla att appicera tack vare flaskans roll-on applikator. 

Det här är verkligen ett hälsosamt alternativ till de syntetiska parfymerna som finns på marknaden idag.

Varje parfymolja i serien har en genomtänkt doft med terapeutisk effekt. Isis, Pånyttfödelsens gudinna, är en källa för näring och skydd. Doftoljan har en romantisk och feminin rosdoft som förkroppsligar feminin styrka, djupa relationer och skapelsekraft.

Rosenolja används i aromterapi för att lugna spänningar och balansera hormoner. En doft för dig som kanske lider av PMS och eller är i klimakteriet.

I övrigt består doftkollektionen av följande gudinnor: Parvati - Uthållighetens gudinna, Lakshmi - Överflödets gudinna, Athena - Vishetens gudinna, Saraswati - Kreativitetens gudinna och Durga - Styrkans gudinna. 

 

 

 

Volym 9 ml
Egenskaper Naturlig doft för huden utan syntetiska tillsatser. I glasflaska med rollon-applicator. Kan med fördel användas i aromterapi för att lugna spänningar, balansera hormoner och för att lindra symptom på PMS och menopaus.för
Innehållsdeklaration Ekologisk Jojobaolja (Simmondsia Chinensis oil), Druvkärneolja (Vitis Vinifera seed oil), Mandelolja (Prunus Dulcis oil), eterisk Rosolja (Rosa damascena), vita blommor och Vitamin E (Tocopherol). Vegan. Ej djurtestad.