• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Julie

Populär analplugg som passar båda. Ger djupa vibrationer i ett lagom stort format och dessutom fjärrstyrd för extra spänning på distans.

 
1 029 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Öppna dörrar till helt ny sorts njutning. Området kring anus är otroligt känsligt för beröring, eftersom det finns ett flertal erogena zoner kring analöppningen. Är du nybörjare och är nyfiken på att utforska analstimulans är det lämpligt att börja med en liten och smal analplugg.

Julie är en av våra mest populära, vibrerande analpluggar för både honom och henne.

Julies lätt böjda form passar utmärkt för stimulans av prostata, men är även perfekt för dig som bara vill ha analstimulans. Med sin rundade spets och mjuka former är den lätt att föra upp baktill och glider smidigt på plats. Analpluggen kan också användas för G-punktsmassage.

Med Julie följer en fjärrkontroll där du enkelt och smidigt själv kan ändra vibrationsmönster och intensitetsnivå. Totalt finns 25 variationer på stimulering, 5 olika vibrationsmönster och 5 hastigheter i varje läge, samt en extra bonus där Julie själv växlar mellan olika lägen och hastigheter för att både överraska och få dig att njuta på bästa sätt.

Du startar vibrationerna genom ett knapptryck och styr sedan Julie via fjärrkontrollen. Eller så låter du din partner ta över kontrollen. 

Julie är dessutom vattentät vilket gör att du kan använda den i badet eller duschen.

Garanti 1 år.
Egenskaper Analplugg för stimulans av prostata, anal och G-punkt. 5 vibrationslägen, 5 intensitetsnivåer i varje läge, samt “intelligent mode” där produkten slumpvis själv ändrar stimuleringsläge. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät. Tystgående. Färg: Violett.
Mått Införbar längd: 8,5 cm. Diameter: 2,8 cm.
Material Silkeslen kroppssäkert silikon. Detaljer i ABS-plast.