• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Kvinnans tao

En bok för dig som vill lära dig mer om kvinnans kropp, njutning och livsenergi!

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Boken kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi är en bok om kvinnans sexualitet och essens skriven av Irene Andersson.

Boken inleds med ett teoriavsnitt om taoism, qigong, sexuell qigong och vad som menas med sexuell energi. Därefter fås en genomgång av kvinnans anatomi, erotiska zoner och flöden. Inom Tao uppfattas detta som en grund för att utforska den kvinnliga essensen och poängterar vikten av att förstå sin kropp för att förstå sig själv. Det är dags för kvinnor att börja tycka om sina kroppar och återta sin förmåga till orgasm och feminina kraft. 

Tänk dig en magisk urkraft som alltid finns till hands när du som bäst behöver den. En inneboende styrka som är en naturlig del av din kvinnlighet. Djupt inom dig finns en plats där du kan lägga grunden till bättre hälsa och större medvetenhet om dig själv, din kropp och din livsenergi. Genom Kvinnans Tao får du tillgång till denna trygga plats för återhämtning, glädje och personlig utveckling.

På vägen dit får du även lära känna din feminina essens samt öka din förmåga till sexuell njutning. Enligt taoismen är den sexuella energin starkt kopplad till skaparkraft, kreativitet och förmågan att förverkliga önskningar och drömmar. 

Vidare tar boken upp viktiga förhållningssätt och principer kring hållning, andning och intention. Du får även veta mer om hormonsystemet och vikten av återhämtning och poängen med en stark bäckenbotten för att främja både sexlust och hälsa. Därefter kommer 15 taoistiska övningar, speciellt anpassade för kvinnor. 

Irene Andersson är certifierad qigonginstruktör sedan 1998. Hon har utbildat sig på Tao Garden i Thailand, direkt av Mantak Chia och tillbringat mycket tid tillsammans med taoistiska läromästare i olika länder. Hon är en uppskattad kursledare och föredragshållare och har även skrivit "Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!". En bok om kvinnans sexualitet och essens.

Egenskaper Förlag: ProCreative. Utgiven: 2013-10-07.24 illustrationer i färg.
Mått 22,4 cm x 20 cm x 1,2 cm. 120 sidor.
Vikt 385 g