• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Kvinnans Tao

Boken för alla kvinnor - oavsett ålder - som vill väcka upp sin lust och öka sin livsenergi. Du kommer att öka din förståelse om hur din kropp fungerar och ta tillbaka din förmåga till njutning och orgasm.

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi! är en bok om kvinnans sexualitet och essens och vänder sig till dig som vill lära dig mer om kvinnans kropp, njutning och livsenergi.  

Du kommer att öka din förståelse om hur du och din kropp fungerar, vad som är möjligt och förmåga till njutning och orgasm. Teori om taoism och sexuell qigong blandas med fakta om kvinnans anatomi och hennes erotiska zoner och flöden. 

Boken består av två delar: En faktadel och en övningsdel. Det inledande teoriavsnittet behandlar taoism, qigong och  sexuell qigong. Här berörs även vad som menas med sexuell energi och dessutom får du ta del av en utförlig genomgång av kvinnans anatomi och hennes erotiska flöden.

Övningarna som sedan följer guidar dig till självacceptans, ökad sensitivitet och grundning. De visar hur du kan utveckla din livskraft och stärka kontakten med dina körtlar för att främja din hormonbalans, även under menopausen. Du kommer också att öka både styrka och känslighet i bäckenbotten. Allt för att öka din avslappning, njutning och närvaro i kroppen och genom det din självkänsla och tillfredsställelse.

Tao vill lära - både män och kvinnor - en praktisk väg att använda både sin livsenergi och att fördjupa sin upplevelse av kärlek och frihet i själen. Det finns egentligen bara en väg, den som leder till en djupare kontakt med dig själv och en acceptans av den du är. 

Boken innehåller 24 illustrationer i färg och 15 taoistiska qigongövningar, där det är lätt att följa med i övningarna.

Irene Andersson som skrivit boken är certifierad qigonginstruktör sedan 1998. Hon har utbildat sig på Tao Garden i Thailand, direkt av Mantak Chia och tillbringat mycket tid tillsammans med taoistiska läromästare i olika länder. Hon är en uppskattad kursledare och föredragshållare och har även skrivit "Mannens Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!". En bok om mannens sexualitet och essens.

Egenskaper Författare: Irene Andersson. Förlag: Procreative. Utgiven: 2018-01-04. Innehåller 24 illustrationer. och 15 qigongövningar.
Mått 124 sidor.
Vikt 400 g