• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Laid Stone D1

G-punktsstav med unik ergonomisk design i massiv sten för sexuellt välbefinnande. Tillverkad av polerad svart månsten från Norge.

 
1 249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Laid är ett norskt varumärke inom sexuellt välbefinnande med en unik ergonomisk design.

Laid Stone är en otroligt vackert skulpterad stav i massiv sten, närmare bestämt polerad Moonstone från Norge, vilket ger den en underbar tyngd. Dess unika mjukt böjda form i kombination med kvaliteten på stenen gör den idealistisk för G-punkts stimulering. När den förs in och ut vrider den sig mot G-punkten för ökad njutning.

Pröva att placera Laid Stone i ett varmt vattenbad före användning så kommer du att uppleva den mer levande och mjuk mot huden.  

För att uppnå maximal njutning så rekommenderar vi ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med Laid Stone, förslagsvis Balance från Aleah Care, som är helt naturligt

Levereras i en snygg ask.

Produkten har ett års garantitid.

 

Egenskaper Lätt böjd stav i unik ergonomisk design för G-punkts stimulans. Ursprung: Oslo Rift, Norge. Ålder på stenen: cirka 300 miljoner år .Levereras i en snygg ask.
Mått Längd: 20 cm. Diameter: 3,5 cm.
Material Blue Pearl Larvikite (Moonstone). Tillverkas av restpartier och stenbitar från ett av Norges största stenbrott, för att tillvarata resterna.
Vikt 400 g