• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Le Wand Hoop

Den stilrena dildon Hoop i blankt rostfritt stål kommer att ta dig till oanade höjder av njutning med sin perfekta form för både anal och vaginal stimulans. 

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Om du letat efter en dildo i stilren design tillverkad i rostfritt stål, ett av de mest hygieniska material vi har, med härlig tyngd, då är Hoop från Le Wand något för dig.

Med sin lätt böjda form är Le Wand Hoop lätt att använda för alla typer av njutning, både analt och vaginalt. Vardera ände har olika stora huvuden: Det ena huvudet är lite spetsigare och mäter cirka 3,7 cm i diameter, det andra rundare och 2,5 cm i diameter.  

Själva skaftet har mjuka räfflor för att ge stimulerande friktion. Om du gillar temperaturskillnader går det bra att värma eller kyla Le Wand Hoop under rinnande vatten. 

Du kan använda alla typer av glidmedel på Le Wand Hoop. Vi rekommenderar Balance från Aleah Care som är vattenbaserat och helt naturligt.

Det är enkelt att rengöra Le Wand med en rengöringsgelé. Ta en klick Clean från Aleah Care och smörj in. Låt verka i 20 sekunder och skölj därefter av med ljummet vatten. För att göra en djupare rengöring kan du även koka Le Wand Hoop i cirka 3 minuter.

Egenskaper En dildo i kompakt rostfritt stål, med en mjuk böjd form.
Mått Längd: 26 cm. Diameter: 2,5 cm - 3,7 cm.
Material Kompakt rostfritt stål.