• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Manta Olivgrön

Smart designad penisvibrator med kraftfulla vibrationer för oanad njutning både för dig som man och din partner. .

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Manta är en en snygg och kraftfull vibrator som är utformad för dig som man. Smart designad så att den kommer åt de mest erogena zonerna och greppvänlig. Du kan med fördel prova och se var dina punkter sitter för bästa upplevelse.

Manta har silkeslena flexibla klaffar som vibrerar i sex olika intensitetsstyrkor och sex pulserande nivåer. Det här är en unik produkt med många möjligheter.

Låt Manta glida smeksamt upp och ner längs penisskaftet eller välj att stimulera bestämda erogena punkter på din kropp, t.ex. ditt ollon eller din pung. 

Du kan med fördel även använda Manta under intim samvaro med din partner. De kraftiga vibrationerna leder ut i penis och kommer att ge er båda intensiv stimulans. Formen gör också att ni båda kan njuta av Mantras vibrationer i olika ställningar. Prova er fram och hitta en position som passar er. 

Manta är vattentät och kan med fördel avnjutas i duschen. Dessutom är den utrustad med ett reselås. 

Fun Factory står för mycket hög kvalitet i deras produkter och en innovativ vision för vibratorer som ökar människors sexuella hälsa. 

Omdöme i Expressen - 4 getingar

"Multiverktyg för både ensamlekar och parlekar som kan varieras i det oändliga. Mannen kan använda den vid onani genom att hålla i skaftet och placera ”klaffarna” runt penis. Den inre diametern är 4 centimeter men är töjbar och där finns en liten skåra man kan hälla i glidmedel."

Garanti 1 år.
Egenskaper Multiprodukt med 6 vibrationsmönster och 6 hastigheter. Uppladdningsbar med magnetisk USB-kabel som medföljer. Vattentät. Tystlåten.
Mått Fullängd 18 cm. Inre diameter: 4 cm (töjbar).
Material Medicinsk silkeslent silikon. ABS-plast.