• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Membrasin

Besväras du av torra slemhinnor? Då kan ett kosttillskott som Membrasin underlätta din vardag.

 
399 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Membrasin är ett av Sveriges mest använda kosttillskott för att motverka torra slemhinnor i underlivet, ögon och mun.

Membrasin är kliniskt dokumenterad. Den innehåller extrakt av havtorn som är naturligt rika på flera fettsyror och vitaminer som Omega 7, vitamin E och vitamin A, vilka bidrar till en smörjande effekt på slemhinnor, näsa, mun och i underlivet. 

Vid besvär med torra slemhinnor kan ett kosttillskott som Membrasin underlätta i din vardag. Kroppens slemhinnor har en smörjande funktion för både mag- och tarmsystem, luftvägar, urinvägar, ögon, mun och för underlivet. Genom att ta väl hand om dem så ökar chansen för god livskvalitet och välbefinnande. 

Volym 60 kapslar. Doseringsförslag: 4 kapslar dagligen tills dess att resultat uppnåtts, vanligen inom 1-2 månader. Därefter rekommenderas 2 kapslar dagligen. Intas i samband med måltid.
Egenskaper Kapslar med extrakt av Havtorn. Fettsyrorna som finns i havtorn är omega-3, omega-6, omega-7 och omega-9. Dessa omega-fettsyror har alla positiv effekt på hudens och slemhinnornas cellmembran. Kosttillskott bör ej användas som ersättning för varierad kost. Det rekommenderade dagsintaget bör ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur och oåtkomligt för barn. Undvik direkt solljus.
Innehållsdeklaration Olja/SBA 24 från havtornsbär 500 mg (Hippophae rhamnoides L.), E-vitamin (alfa tokoferol), A-vitamin (karotenoider), antioxidationsmedel (rosmarinolja), kapselmaterial (majsmjöl, glycerol), stabiliseringsmedel (karragenan), surhetsreglerande medel (natriumfosfat) (rosmarinolja).