• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Niut The Heart Vibrator

The Heart Vibrator från Niut är en silkeslen vibrator med extra mjuk topp i hög kvalitet. Passar lika bra för klitorisstimulans som till andra erogena zoner på din kropp.

 
499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Föreställ dig en stund där varje ögonblick är fyllt med lust, njutning och självkärlek. Där i dina händer ligger The Heart Vibrator från Niut, formad som ett hjärta, en symbol för kärlek och passion. Dess smidiga och eleganta design känns mjuk mot huden, och när du slår på den, börjar dess sju olika vibrationslägen dansa över din kropp, väcker dina sinnen och tar dig på en resa av intensiv njutning.

Med varje tryck mot din hud, sprider sig en våg av välbehag, och du känner hur alla dina bekymmer sakta smälter bort. The Heart Vibrator är skapad för att utforska och förhöja varje kurva av din kropp, oavsett om du väljer att använda den ensam eller tillsammans med din partner.

Varje vibrationsläge erbjuder en unik upplevelse, från mjuka och sensuella pulser till intensiva och djupa vibrationer, vilket gör att du kan anpassa din njutning efter dina behov och begär.

Laddningsplattan, med sin moderna och praktiska design, ser till att din vibrator alltid är redo för nya äventyr. När du inte använder den, kan du enkelt förvara den i den medföljande förvaringspåsen, vilket gör det enkelt att ta med den överallt. Den diskreta laddningskabeln ser till att ditt hjärta alltid är fyllt med kraft och energi, redo att slå i takt med din egen.

Med The Heart Vibrator handlar det inte bara om fysisk njutning, utan också om att omfamna och fira din egen kropp och dess förmåga att känna och uppleva. Det är en hyllning till självkärlek, där varje stund av njutning är en påminnelse om din egen värdighet och skönhet.

Låt The Heart Vibrator bli din väg till djupare njutning, starkare lust och en starkare relation till dig själv.

 

 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper 7 vibrationslägen. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel. Vattentät. Finns i fyra olika färger.
Mått 91*78*42 mm
Material ABS + Silicone