• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Iroha Sakura

Stark, tyst och så mjuk att den känns som vattenvågor mot kroppen. Iroha by Tenga har gjort det igen!

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Iroha by Tenga från Japan gör kanske några av de mest stilrena produkterna på marknaden, alltid i genomtänkt och minimalistisk design med sobert färgval.

Sakura är fantastisk att njuta av. Den ger dig både underbart djupa vibrationer i tre olika styrkor och ett pulsläge att njuta av. Samtidigt som den är tystgående och så mjuk mot kroppen att det känns som vattenvågor mot kroppen. 

Sakura är gjord av en fast gelé med ett överdrag av lent och mjukt silikon som gör den helt magisk. Pröva den i badet eller duschen för att förstärka känslan då den är vattentät.

Vibratorn är formad som ett ovalt, något spetsigt ägg med toppen delad för en skönare upplevelse. Det v-formade jacket ger en spännande form som gör att du får stimulans runt om klitoris och tätt inpå.

Till din Sakura medföljer en stilfull magnetisk laddningsplatta med en genomskinliga kupa. Laddningsplattan kan även användas som en elegant och praktisk förvaringsplats för din Sakura.

Garanti 1 år.
Egenskaper 4 olika vibrationsnivåer. Tystlåten. Vattentät (gäller inte laddaren). Uppladdningsbart Lithium-ion-batteri. Färg: Puderrosa.
Mått Längd: 8,3 cm. Bredd: 5,5 cm. Tjocklek: 3,9 cm.
Material Medicinskt silikon och ABS-plast.