• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Nova II

Sammetslen justerbar rabbit med djupa vibrationer som både smeker din G-punkt och din klitoris på en och samma gång. Eller så låter du din partner styra den på distans.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Nova II introducerar ett helt nytt sätt att njuta med sitt unika justerbara skaft som innebär att du kan ändra vinkeln på skaftet så att det passar just dig. Dessutom har den en böjbar och flexibel klitorisstimulator, formad så att den aldrig lämnar klitoris därhän. 

Den mjukt vadderade och sammetslena toppen på staven i kombination med de djupa vibrationerna kommer rabbiten Nova II att ta dig till nya höjder av extas. Nova II har nämligen två motorer, en inre och en yttre som kan vibrera i olika hastigheter och mönster. 

Pröva även att stimulera penis genom att använda den böjbara flexibla klitorisstiumulatorn som en vibrerande ring.  

Nova II har 10 förbestämda vibrationsmönster som du enkelt kan välja mellan på själva rabbiten. Dessutom har du och din partner möjlighet att styra den via en smartphone och appen We-Connect som du laddar ner gratis från AppStore och Google Play. Med hjälp av den kan ni njuta på distans - även från ett annat land. Här kan du även konstruera dina egna vibrationsmönster vilket ger dig oändliga kombinationsmöjligheter.

 

 

 

Egenskaper Justerbar vaginalstav med vadderad topp. Flexibel klitorisstimulator. 10 vibrationslägen. Kan även styras direkt från WeConnect-appen via bluetooth eller över internet. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät. Färg: Fuschiaröd.
Mått Längd: 21,7 cm. Skaftets diameter: 3,9 cm.
Material Sammetslen kroppssäkert silikon.