• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

OhNut Soft Jade

Ultra mjuka penetrationsringar i friktionsfritt material som fungerar som en "buffert" och dämpar stötarna vid omslutande samlag.

 
899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Ohnut Soft består av fyra mjuka munkliknande ringar som kan vara till god hjälp för dig som upplever smärta vid penetrerande samlag - och du är inte ensam.

Många kvinnor upplever smärta om penisen är för lång och att de måste hålla tillbaka vid samlag. Ringarna, som nästan känns som mänsklig hud, fungerar nämligen som en naturlig ”stötdämpare".

Du kan använda ringarna en och en eller tillsammans i kombination. Det gör att du enkelt kan göra justeringar så att du och din partner kan hitta det djup som känns riktigt bra för er båda. De placeras runt penisroten som en klassisk penisring. 

Smärta vid omslutande penetrerande samlag kan ha olika orsaker. Bland annat kan det bero på att man drabbats av vestibulit, vaginism, endometrios, vulvodynia (kronisk smärta), en förlossningsskada, myom och bäckeninflamation.

Ohnut kan användas ihop med andra intimhjälpmedel i olika material och över en kondom.

Finns i två färger.

Egenskaper 4 mjuka ringar som kan träs på varandra eller användas enskilt. Fungerar som en naturlig "buffert" eller "stopper" vid penetration. Förvaringspåse medföljer. Färg: Mintblå.
Mått Den totala längden på de fyra ringarna är 7 cm. De har en inre diameter på 1,8 cm och kan töjas upp till 20,3 cm.
Material Ringarna är tillverkade av latex- och ftalatfri polymer och godkända enligt FDA.