• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Racy G-spot Mintblå

Den perfekta vibratorn för resan! Racy är en nätt och diskret g-punktsvibrator i elegant silkeslen kostym som samtidigt levererar både tyst och kraftfull stimulans.

 
679 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Racy är en liten och smidig vibrator som passar för resan. Den nätta storleken och den mjukt kurviga formen gör den perfekt för dig som vill kunna unna dig skön stimulans när andan faller på. 

Racy har en lätt böjd form, som gör att den fungerar bra för g-punktstimulans. Den smakfulla designen, silkeslena silikonkostymen med lätt vadderat mönster gör den enkel att hålla i och tillför en känsla av elegans. Racys glittriga startknapp med äkta Swarowski-kristall ger dig dessutom lite extra lyx i tillvaron.

Håll in knappen för att starta vibrationerna för att sedan steglöst öka dem. 

Racy är har ett reselås som gör att den alltid ligger säker i bagaget eller nattduksbordet. 

Pillow Talks produkter är några av de mest tystgående på marknaden. De är tillverkade i len silikon av högsta kvalitet, för att garantera dig den skönaste njutningen. De är även vattentäta och fungerar därför fint i dusch och bad. 

Garanti 1 år.
Egenskaper Minivibrator. Steglösa vibrationer. Uppladdningsbar. USB-kabel ingår. Vattentät. Reselås. Förvaringspåse medföljer.
Mått Diameter: 2,2 cm. Längd: 12,7 cm. Penetrerande längd: 8,5 cm.
Material Medicinskt silikon, ABS-plast och Swarovskikristall.