• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Rejouissance EdP Unisex

Hudvänlig parfym med en maskulin intensitet och ett unikt djup och komplexitet. Kombinerar en kryddighet med tydliga träinslag som rundas av med torkade plommon och en förnimmelse av Tonkabönor.

 
749 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Rejouissance Eau de Parfum Unisex från YESforLOV är en hudvänlig parfym som står för individualism och personlighet enligt tidens tecken. Kittlande och oemotståndlig men samtidigt sofistikerad och bländande. Doften är unik i sin sammansättning och parfymen exklusiv i sitt uttryck. 

Parfymen har en varm doft med en sensuell förfining utformad som ett spännande crescendo av romantiska möten. Frisk och generös i sin tillgänglighet och samtidigt med inslag av kryddiga doftnoter. Det är en komplex och spännande doft för både dig som man och dig som kvinna. 

Med en kryddig blommig kärna med toner av lilja, kummin, vanilj och peppar, ett friskt inslag av lime och en uns av rökig bärnsten som mjukas upp av sötman från torkad kanderad plommon i en spännande dialog. 

Doften är skapad i samarbete med parfymören Matilde Bijaoui från Paris.Volym 50 ml.
Egenskaper Hudvänlig parfym med en komplexitet. Toppnoter: Bergamott, saffran, paprika, kummin. Mellannoter: kanderade plommon och dadlar. Basnoter: Bärnsten, Vanilj, Patchouli och,Tonka Bönan.
Innehållsdeklaration