• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Sam Neo

Tänk dig en njutningsupplevelse med interaktiv penisstimulans med hjälp av en upphetsande sugeffekt och sköna vibrationer på en och samma gång. Det är Sam Neo det.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Sam Neo representerar inte bara en traditionell onaniprodukt, utan en helt ny nivå av användarupplevelse och funktionalitet. Genom att kombinera avancerad teknik med stilren design så är detta en produkt för egennjutning som går bortom konventionella gränser och öppnar upp en värld av möjligheter.

Med hjälp av en speciell sugeffekt och vibrationer på en och samma gång ger Sam Neo dig en helt ny njutningsupplevelse. Sugeffekten skapas med hjälp av en spännande interaktivitet av vibrerande sugrörelser. Till detta kommer en insida som är klädd i ultramjuk silikon med en nubbad struktur, och tillsammans med fem sug- och vibrationslägen så kommer du få uppleva en penisstimulans likt himmelriket.

Men Sam Neo är inte bara en produkt, det är en port till framtiden där teknik och användarvänlighet förenas. Här kan du välja om du önskar egennjutning på plats eller på distans tillsammans med din partner, oavsett var ni befinner er. Med mobilappen Feel Connect kan du ge dig ut på spännande äventyr och ta steget in i en nya era av anslutning och möjligheter med Sam Neo vid din sida. Vi appen får du tillgång till mängder av spännande funktioner, webbaserat material och filmer. Väljer du att koppla upp din enhet och adderar filmfunktionen kommer det att kännas som att du befinner dig mitt i filmen.

Med en slående och modern design är Sam Neo väldigt lätt att rengöra. Både med ett genomarbetat, elegant hölje och en enkel avtagbar hylsa. Skölj hylsan med vatten och en skonsam produktrengöring, förslagsvis Aleah Cares naturliga antibakteriella produktrengöring. Låt sedan hylsan lufttorka.

Upplev morgondagens innovation idag och låt Sam Neo föra dig in i en helt ny värld av upplevelser. Välkommen till framtiden – välkommen till Sam Neo!

Egenskaper 5 sug- och vibrationslägen, Uppladdningsbar (USB-laddare ingår). Avtagbar hylsa. Vattentät.
Mått Full längd: 23 cm. Invändigt djup: 15 cm. Invändig diameter: 2 cm (töjbar).
Material Silikon, ABS-plast, PC, metall, zinklegering.
Vikt 700 g