• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Samba Heating To Go

Härliga vibrationer och värme! Silkeslen nätt liten vibrator med skön uppvärmningsfunktion som du enkelt tar med dig på resan för oslagbar njutning.

 
629 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Samba Heationg To-Go är en diskret vibrator med silkeslen silikonyta och i resevänlig design likt ett läppstift. Perfekt för njutning när som helst när andan faller på med nio spännande vibrationslägen med olika mönster och intensitetsnivåer tillsammans med en uppvärmningsfunktion (45 grader). 

Det är en vibrator som verkligen trotsar sin lilla storlek i att leverera kraftfulla och djupgående vibrationer precis där du vill ha dem. Den smala, platta och vinklade toppen erbjuder både bred och mer precis stimulans samtidigt som den sköna känslan förstärks och fördjupas av den värmen den alstrar. 

 

Är du på solokvist så fungerar Sambas avsmalnande topp perfekt för stimulans av klitoris och bröstvårtor. Toppens utformning passar dessutom för skön G-punktstimulans. Sedan är det inget som hindrar att du använder Samba tillsammans med en partner där ni tillsammans kan utforska varandra eller stimulerar klitoris när ni har omslutande sex.

 

Det medföljer en miljövänlig förvaringspåse så att du hygieniskt kan förvara eller ta med dig vibratorn.

Vi rekommenderar ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare känsla. 

Garanti 1 år.
Egenskaper Kompakt och resevänlig minivibrator med värmefunktion (45 grader). 9 olika vibrationslägen med olika intensitetsnivåer och mönster. Uppladdningsbar och vattentät enligt IPX6. USB-kabel ingår (adapter köpes separat). Tystgående. Miljövänlig förvaringspåse medföljer. Färg: Svart.
Mått Diameter: 2,3 cm. Längd: 11,2 cm.
Material Silkeslent och hudvänligt silikon.