• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Satisfyer PRO II Rose

Omtalad och älskad. Den senaste versionen från Satisfyers lufttrycksvibratorer för dig som vill prova på stimulans från pulserande tryckvågor.

 
799 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Satisfyer PRO II är en lufttrycksvibrator som ger dig intensiv klitorisstimulering enbart med hjälp av pulserande tryckvågor. Med en unik vakuumteknik skapar vibratorn ett lufttryck och luftvågor mot klitoris.

På handtaget finns en plus- och en minusknapp som gör det lätt för dig att justera tryckvågornas intensitet. Du har elva olika lägen att välja mellan, vilket gör att du kan variera mellan dem och hitta den perfekta stimulansen för dig och din kropp. 

Silikonmunstycket som du placerar mot klitoris - eller lite vid sidan om - är något större än den äldre modellen för en skönare känsla. Du kan med fördel flytta runt lite för att hitta dina njutningspunkter. När du hittat din punkt låter du din lufttrycksvibrator göra jobbet och ge dig extra djupa orgasmer. Pröva gärna att använda den i duschen för en upplevelse utöver det vanliga. 

För att underlätta vid rengöring har Satisfyer Pro II ett avtagbart munstycke av silikon. Medföljer gör även en magnetisk USB-sladd.

 Garanti 1 år.
Egenskaper 11 pulseringsnivåer. Världsunik klitorisstimulans. Avtagbart munstycke. Uppladdningsbar via USB-kabel som medföljer (adapter köpes separat). Vattentät.
Mått Längd: 16,5 cm. Inre diameter, huvud: 1,3 cm x 1,6 cm. Yttre diameter: 3,0 - 4,5 cm.
Material Munstycket i kroppssäkert silikon. I övrigt ABS-plast. Fri från latex.
Vikt (300g) 175 g