• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Tiger G5 Lila

Djupa vibrationer i en stav med skönt räfflad yta för extra stimulans.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Tiger G5 har kraftiga vibrationer och en härligt mjuk räfflad yta som stimulerar dig från första stund då den ger en extra skön känsla vid in- och utföring. En liten upphöjning nära handtaget fungerar som klitorisstimulator och ger en otroligt skön känsla vid slidöppningen, vilket tillsammans med sin storlek garanterat ger dig njutning och en himlastormande upplevelse.  

Vibratorn har ett ergonomiskt handtag i vitt likt en ögla i bottnen där du har tre knappar som styr sex olika hastigheter och sex starka vibrationsmönster.

Ge dig ut på upptäcktsfärd och prova dig igenom olika vibrationslägen och hur du stimulerar dig eller din partner. Använd den vaginalt eller analt. Den böjda toppen passar lika bra för att stimulera G-punkten som att användas till prostatastimulans och den lilla upphöjningen nära handtaget fungerar även perfekt som stoppfot vid analstimulans.  

Tiger G5 är tillverkad av sammetslent högkvalitativt silikon med härlig stuns och som känns ännu bättre om du smörjer in det med ett vattenbaserat glidmedel. Vi rekommenderar Balance från Aleah Care. Den är också något böjlig, vilket ger den en mer naturtrogen känsla än många andra vibratorstavar. Dessutom är den vattentät vilket gör att du kan ta med den in i duschen eller badkaret för en härlig stund. 

 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper 12 vibrationslägen. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel. Vattentät. Reselås.
Mått Längd: 22,5 cm. Diameter: 4 cm.
Material Mjuk, medicinsk silikon. Handtag i ABS-plast.