• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Triple Curve

Innovativ vibrator som erbjuder en sensationell stimulans av flera sköna punkter på en och samma gång. Förvänta dig en omtumlande njutningsresa du aldrig upplevt tidigare.

 
1 399 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Triple Curve är en innovativ rabbitvibrator med vibrerande analkulor. Här har du en vibrator som stimulerar dig till fulländning.  

Öronen på klitorisvibratorn är lite större än normalt vilket gör att hela klitoris stimuleras, även de invändiga delarna där de kraftfulla vibrationerna når ner till nervändarna. Analkulorna stimulerar dina sköna punkter i analen och kombinationen blir en omvälvande upplevelse som förhöjs ytterligare av en skön pulserande vaginalstimulans tillsammans med stimulansen av G-punktsområdet.

3 starka och tystgående motorer styr både skaftet, klitorisvibratorn och analkulorna. De ger dig också en uppsjö olika variationer i stimulans och hastighet som du kan styra separat: Hela 21 olika möjligheter för att nå klimax. 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Rabbit med triple funktion. Hårt skaft, flexibel klitorisstimulering och analkulor. 3 motorer med 21 olika vibrationslägen och hastigheter. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (adapter köpes separat). Reselås funktion. Vattentålig, dusch/bad, ner till 1.5 meters djup i upp till 30 minuter.
Mått Total längd: 24,8 cm. Penetrerande längd: 14 cm.
Material Silkeslen kroppssäker silikon. Detaljer i ABS.