• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Vesper Guld

Halsband med vibrator

 
2 599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Vesper Crave är ett halsband utöver det vanliga. Här har du troligtvis den elegantaste och snyggaste vibratorn du  sett. Lyxigt designad med plätering i 24 karats guld. En vibrator och halsband i ett, lyxig och snygg. 

Med ett modernt uttryck och en slimmad stilren design är det ett smycke som förhöjer vilken outfit som helst och som samtidigt kittlar sinnet lite extra.

Det unika är just att bakom det snygga elegeanta smycket gömmer sig en effektiv klitorisvibrator. En diskretare och snyggare vibrator går knappast att hitta. Och trots sin storlek är Vesper kraftfull nog att ge dig ultimat njutning - var du än är med fyra olika vibrationsprogram, tre kontinuerliga och en mer pulserande. Du byter enkelt mellan de olika lägena med hjälp av den lilla diskreta knappen på smyckets baksida.

Vesper finns i tre utföranden; Guld, Vitguld Och Roséguld, pläterad i 24 karats guld.

Garanti 1 år.
Egenskaper Halsband/Vibrator med 4 vibrationsprogram (3 kontinuerliga, 1 pulserande) . Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel och adapter. Vattenavvisande, dvs. tål vatten, dvs. kan sköljas men ska inte användas under vatten.
Mått Halskedjan: 66 cm lång. Vibratorns längd: 9,7 cm. Diameter på vibratorn: 0,8 – 1,3 cm (det bredare avser toppen). Längd: 9,7 cm.
Material Rostfritt stål (nickelfri), slitstarkt och håller färgen. Pläterad i 24 karats guld. Kedja (66 cm) i stål.