• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer DUO Svart

Vill du få ökad sexuell energi och lust till mer lust så finner du svaret här! En lufttrycksvibrator som ger dig dubbel njutning och som får din kropp att vibrera av inre kraft och välbefinnande som aldrig förr. 100 procent orgasmgaranti.

 
2 399 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Luftrycksvibratorn Womanizer DUO ger dig dubbel njutning och 100 % orgasmgaranti. Med hjälp av pulserande tryckvågor i olika mönster masserar Womanizer DUO nervtrådarna runt din klitoris samtidigt som vibrationer stimulerar vaginalt och når din G-punkt. Den har 12 olika intensitetsnivåer samt 10 olika stimuleringsmönster som enkelt kan justeras så att de passar just dina önskemål. Allt detta ger dig en enastående lustkänsla och en njutning du aldrig känt förut.

DUO har även en Smart Silence Teknologi, en funktion som innebär att de pulserande tryckvågorna bara går igång när munstycket kommer i kontakt med huden och slutar när du tar bort munstycket från huden. Skulle du inte återuppta användningen igen, stängs den efter 10 minuters inaktivitet automatiskt av.

Förutom manual och magnetisk USB-kabel medföljer även en elegant förvaringspåse samt ett extra munstycke så att du ska kunna välja det som passar dig bäst.

Samtliga versioner av Womanizers har korats som den bästa produkten ”BÄST I TEST” i ett flertal tidningar och det är inte för inte den kallas orgasmernas Rolls Royce.

 

Garanti 1 år.
Egenskaper 12 intensitetsnivåer och 10 vibrationslägen. Smart Silence-funktion. Vattentät och uppladdningsbar.
Mått Längd att föra in: 10,5 cm. Diameter: 3,5 cm.
Material Silkeslent silikon