• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Golden Moments

Ett elegant högkvalitativt paket med den klassiska lufttrycksvibratorn Womanizer tillsammans med den populära parvibratorn Chorus. I begränsad upplaga.

 
3 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Detta lyxiga högkvalitativa paket rymmer två favoriter, lufttrycksvibratorn Womanizer Premium och parvibratorn Chorus, båda i en stilren svart design med detaljer i guld.

Upplev Womanizers unika teknik med ett munstycke som omsluter hela klitoris och masserar genom tryckvågsimpulser, vilket ger en lätt sugande effekt som når ner på djupet av dina mest känsliga nerver.

Med Womanizers autopilotfunktion låter du produkten själv välja mellan 12 olika intensitetslägen för en oförutsägbar upplevelse som får din sexuella energi att sprudla av välbehag. Dessutom är den utrustad med en så kallad Smart Silence-teknologi som gör att den aktiveras när du håller munstycket mot din hud och slutar när du släpper hudkontakten.

Womanizer har även ett ergonomiskt handtag som gör den enkel att hålla i, tystgående och vattentät, vilket gör att den passar perfekt för en skön stund i duschen eller badet.

Chorus är en flexibel vibrator med både touchkontroll och personliga inställningar, vilket gör den till den mest avancerade och intuitiva parvibratorn på marknaden. Den kroppsnära och justerbara passformen är gjord för att ge en enastående stimulans mot både G-punkten och klitoris.

Chorus har en ställbar kropp med två justerbara leder som gör att du kan vinkla den själv för bästa passform. Fördelen är att du då får en mer preciserad stimulans samtidigt som den stannar på plats, utan att du behöver hålla kvar den med händerna. Den smalare delen förs in i slidan, så att vibrationer och den räfflade ytan kan massera G-punkten samtidigt som din partner vid omslutande samlag kan tränga in och därmed ta del av den extra stimulansen. Den utvändiga delen lägger sig på plats mot klitorisområdet, och även här bjuds det på härligt djupgående vibrationer.

Med hjälp av knapparna på fjärrkontrollen kan du utforska de sköna vibrationerna. Du kan välja mellan 10 olika vibrationsnivåer eller så testar du den smarta Squeese Control-funktionen som ger dig och din partner den exakta vibration som ni önskar vid exakt rätt tillfälle. Den reagerar nämligen på kontakt och beröring. Så ju hårdare du trycker eller klämmer om, desto kraftigare blir vibrationerna. Utforska er fram till rätt nivå.  

Pröva även appen We-Connect som du laddar ner gratis till din mobiltelefon. Här kan du och din partner experimentera med de unika funktionerna som enkelt aktiveras i appen så som skräddarsydda vibrationsmönster, kontakt via röst, chat eller video och andra funktioner som möjliggör intimitet på distans.

 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper En Womanizer Premium och en Chorus i svart och guld. Womanizer: 12 olika intensitetslägen. Världsunik klitorisstimulans. Ergonomisk design. Smart Silence teknologi och Autopilot. Chorus: 10 olika vibrationslägen. Appstyrd. Med fjärrkontroll. Lätt Räfflad ytstruktur. Stor flexibilitet. Squeese Control-funktion. Båda: Vattentäta, Uppladdningsbara via medföljande USB-kabel.
Mått Womanizers längd: 15,5 cm. Bredd: 5 cm. Chorus: 7,8 cm x 3,3 cm x 4,35 cm. Penetrerande längd: 7 cm. Fjärrkontroll: 3,7 cmx 9,6 cm. Laddningsfodral: 9,1 cm x 5,7 cm x 1,04 cm.
Material Womanizer: Silkeslen silikon med detaljer i ABS-plast och metall. Fri från BPA, ftalater och latex. Chorus: Silkeslent och högkvalitativt kroppssäkert silikon - fri från BPA, ftalater och latex.