• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

YFL - Love Box

Vår nya Love box är nyckeln till en värld av njutning och utforskning, där varje nyans av kärlek väntar på att upptäckas.

 
629 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Utforska kärlekens alla nyanser med Love box från exklusiva Yes for Love – den ultimata följeslagaren för att ta din intima upplevelse till nya höjder.

Inne i denna sensuella box hittar du en förtrollande samling av produkter som är designade för att väcka passion och förstärka bandet mellan dig och din partner. Love box är din nyckel till en värld av njutning och utforskande.

Varje produkt i Love box är noga utvald för att garantera en lyxig och spännande upplevelse. Med högkvalitativa ingredienser är allt skapat för att stimulera sinnena och ge dig och din partner en oförglömlig stund av intimitet. Varje Love box innehåller:

·       Ljuvligt doftande massageolja 30ml

·       Kittlande orgamsolja för klitoris

·       En ultramjuk svart satinögonbindel

·       Två tärningar med syndigt spännande förslag på intima akter.

 

Så ge dig själv och din partner den stora gåvan av kärlek och njutning med Love box från YES for Love – en investering i er gemensamma glädje och passion.

Egenskaper låda med noga utvalda produkter: en massageolja, orgasmolja, ögonbindel i satin, tärningsspel
Innehållsdeklaration Orgamsolja: vatten, diglycerin, pepparmint, leaf water. Massageolja: Söt mandelolja, Vitis vinifera frön, Hexyl lautrate