• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Alex Neo

Interaktiv och helautomatisk njutning med sound och med en rad intelligenta och interaktiva funktioner som tar din onani till nya nivåer.

 
1 899 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Alex Neo är en helautomatisk onaniprodukt med urtagbar hylsa med en strukturerad ultra mjuk yta på insidan för maximal njutning. Ergonomiskt utformad och passar alla penisar, oavsett storlek.

Med sin realistiska touch och struktur ger den din penis intensiv stimulans och tar din egennjutning till en helt ny nivå. Dessutom är Alex Neo utrustad med ny banbrytande teknik som erbjuder en rad olika intelligenta funktioner som du styr genom appen Feel Connect som du enkelt laddar ner på din mobiltelefon. 

Alex Neo har en stötfunktion i sju olika lägen som du enkelt kan justera efter önskemål och en högtalare med fem olika ljudscenarier. Vill du, kan du ansluta ett par hörlurar till din Alex Neo för extra upplevelse.

Alla funktioner styrs direkt från din Alex Neo eller via appen som erbjuder dig möjligheten att låta någon annan styra den på distans (fungerar när du vill och i hela världen). Här finns även en interaktiv funktion för webbkamera och livesändning som du kan ställa in i appen och som laddas upp med USB-kabeln som medföljer.

Avtagbar hylsa som gör Alex Neo enkel att rengöra. Skölj hylsan med vatten och en skonsam produktrengöring, förslagsvis Aleah Cares naturliga antibakteriella produktrengöring. Låt sedan hylsan lufttorka.

 

Egenskaper 7 stötlägen och 5 ljudscenarion (fungerar både med hörlurar och utan, hörlurar köpes separat). App-styrda interaktiva funktioner. Realistisk känsla med textur. Avtagbar hylsa. Uppladdningsbar (USB-laddare ingår). Vattentät.
Mått Total längd: 33 cm. Införingsdjup: 13 cm. Diameter: 3,5 cm.
Material Silikon, ABS-plast, PC. Metall.