• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Vick Neo App

Diskret njutning med interaktiv mobilapp. Stimulerar både prostata och mellangård.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Här har du en uppdaterad version av en tidigare favorit med fjärrkontrollen via en interaktiv mobilapp. 

Inget har lämnats åt slumpen. Vibratorns L-form är medvetet designad för att ge den mest effektiva stimulansen för både prostatan och mellangården, och huvudet går att vrida 180 grader för att anpassa sig till olika situationer. Utöver detta är den silkeslena silikonklädda ytan av premiumkvalitet som gör den lätt att rengöra och vårda för högsta hållbarhet.

Vick Neo har sju vibrationsmönster och fem intensitetsnivåer i varje läge, vilket ger dig 35 olika sätt att njuta. Dessutom har du möjlighet att överlåta till produkten att själv slumpvis växla mellan olika lägen för en spännande ovetande känsla och utmaningen att inte kunna kontrollera vibrationerna.

Via mobilappen styr du vibrationerna eller låter din partner ta över kontrollen. Appen är även utrustad med finessen att hitta nya sätt att njuta via de interaktiva 2D-filmerna som erbjuds.

Garanti 1 år.
Egenskaper 7 vibrationslägen, 5 intensiteter i varje läge, samt “intelligent mode” där produkten själv ändrar läge. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät. Färg: Svart
Mått Införbar längd: 8 cm. Diameter: 2,7 cm.
Material Silkeslent kroppssäkert premiumsilikon.