• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Basic Penispump

Basic Penispump är en funktionell batteridriven penispump för både rehabilitering och stimulans.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Basic Penispump är en batteridriven så kallad erektionspump som är utformad för att skapa ett vakuum i plaströret så att du tillfälligt kan skapa hårdare erektioner. 

Potensproblem är vanligt bland män över 50 år. En del kan få viss erektion, andra ingen erektion alls. En lösning som fungerar oavsett grad av potensproblem är penispumpen tillsammans med elastiska penisringar.

För optimal användning rekommenderar vi att du placerar din penis i pumpen och sedan håller penispumpen så nära kroppen som möjligt. Aktivera sedan pumpen för att avlägsna luft från behållaren så att det skapas ett vakuum. Förändringen i lufttryck kommer att stimulera blodflödet i din penis och det tar endast någon minut för att uppnå erektion. Basic Penispump har dessutom vibration som kan justeras med tre olika hastigheter som förstärker upplevelsen. 

För att säkerställa bästa möjliga vakuum och komfort, ingår en mjuk transparent silikonhylsa med en stimulerande textur vid öppningen. Medan hylsan ger en omslutande känsla, möjliggör mätskalan på cylindern dig att följa hur din penis växer sig större. Det medföljer även en svart silikonhylsa som du enkelt kan fästa vid munstycket och som erbjuder en alternativ sensation.

Applicera gärna ett vattenbaserat glidmedel i hylsan och på din penis före användning för att undvika irritation från röret.

Om vakuumet känns obekvämt för dig så kan du när som helst justera trycket med hjälp av den nedre knappen på penispumpen. För bästa resultat kan du prova att växla mellan att skapa vakuum och lätta på trycket.

För att upprätthålla erektionen längre rekommenderar vi att du använder en penisring till penispumpen. Penisringen begränsar blodflödet från penis vilket gör att den inte bör bäras längre än 20 minuter för att undvika negativ påverkan på blodcirkulationen.

Basic penispump är enkel att ta isär och att rengöra. Du rengör den med varmt vatten före och efter användning och vi rekommenderar att du använder en skonsam och effektiv produktrengöring för intimhjälpmedel för att hålla den 100% hygienisk. Aleah Cares naturliga produktrengöring är ettbra alternativ.

Egenskaper Batteridriven pensipump, används som erektionshjälpmedel eller för stimulans. Vibration i 3 hastigheter. Batterier: 3 x AAA Batterier (köpes separat)-
Mått 29.6 cm x 7.1 cm x 7.1 cm. Omslutande längd: 29.6.
Material ABS-plast, PS, TPE, Silikon.