• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Efemia Menskopp

Gör ett miljövänligt val och välj en säker, hygienisk och återanvändbar menskopp som förenklar vardagen för dig.

 
229 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En menskopp är ett återanvändningsbart mensskydd som samlar upp din mens och förs in i slidan ungefär som en tampong. Den rymmer motsvarande mer blod än tamponger och bindor gör, vilket blir en trygghet för dig. Dessutom kan den användas under alla sportaktiviteter och du kan bada, kissa och sova under tiden som du använder menskopp, utan att den märks av eller läcker. 

Efemias menskopp är gjord i silikon och utvecklad för att passa dig som har mens, oavsett tidigare erfarenhet av menskoppar eller hur riklig din mens är. Det unika med just den här menskoppen, är att uppsamlingsdelen är extra tunn och flexibel så att den anpassar sig efter slidans form på ett naturligt sätt. Det gör att du kan röra dig friare, utan att du känner av den och tänka på annat.

Du för den enkelt in i slidan där den kan sitta upp till 12 timmar innan den tas ut och tvättas av - även nattetid när du sover. Vi rekommenderar att du tömmer den 2-3 gånger per dag, beroende på hur riklig din mens är, och att du alltid tvättar händerna innan du tar i menskoppen för att undvika bakterietillväxt.

Menskoppen är enkel att sätta in, men det kan ta några gånger innan du känner dig helt bekväm och van. När du väl har hittat rätt teknik, och den sitter rätt, kommer du inte att känna av den. 

Innan du använder menskoppen för första gången, koka den i en kastrull med cirka en liter vatten i tio minuter och låt svalna.

Förvara alltid din menskopp torrt, svalt och luftigt efter användning. Till Efemia Menskopp medföljer en förvaringspåse i bomull. Tar du väl hand om din menskopp, håller den länge.

 

Storlek Utvecklad för att passa de flesta. Diameter: 42 mm. Längd: 54 mm till botten, utan "pinnen".
Volym Rymmer 30 ml vätska.
Egenskaper Flexibel menskopp. Återanvändbar och samlar upp menstruationsblod. Kan användas upp till 12h innan den tas ut och tvättas av.
Material Silikon.