• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Knip - för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp

Det finns många skäl till att knipträna och hälsovinsterna är många. Men handen på hjärtat, gjorde du dina knipövningar ordentligt? Tillfälligt slut hos förlaget.

 
279 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Visste du att var tredje kvinna drabbas av problem med urinläckage någon gång i livet. Problemen börjar ofta efter en graviditet och förlossning.

Genom en regelbunden knipträning ser du till att förebygga inkontinens och dessutom ryggont, livmoderframfall, bäckenbottenuppluckring, ålderskrämpor och andra problem. Dessutom får du stoltare hållning, plattare mage och ett roligare sexliv med intensivare orgasmer på köpet.

I nya Knip - för bättre sexliv, stoltare hållning och starkare kropp får du råd från experter inom olika områden som delar med sig av sina bästa tips för hur du med hjälp av knipet kan få en stark och frisk kropp. Möt sjukgymnasten, dansaren, den personliga tränaren, barnmorskan och pilatesexperten som guidar dig vidare i hur du lär dig hitta och behålla det viktiga knipet.

Välkända yogainstruktören, journalisten och hälsoprofilen Karin Björkegren Jones som skrivit boken går igenom knipövningarna steg för steg.

Det här är en viktig och informativ bok om hur kvinnokroppen fungerar med mängder av praktiska övningar. Boken förklarar varför det är så viktigt att ha en stark bäckenbotten och ger tips på hur man stärker ryggen, hittar knipet och behåller det - livet igenom.

Så se till att knip dig stark!

Egenskaper Inbunden. Förlaget Semic. Författare: Karin Björkegren Jones. Utgiven: 2018-07-30. ISBN: 9789155265410.
Mått 20,2 cm x 23,2 cm x 1,4 cm. Antal sidor: 127.
Vikt 552 g